Lo Petit Comitè, acústics en comunitat

Comitives/ius! L’espectacle elèctric el tenim momentàniament estacionat; ara el que es porta són acústics en petit format, propers i plens de sentit de comunitat. El moviment es demostra caminant, i LPC ho fem a més cantant! Música amb sentit… sentit de la música?

56957771_2360257677351825_6214217794934800384_n

Vermutsical

 

 

biografía_Juan_Luis_Vives

Vine a celebrar el 1er “vermutsical” a benefici de la Comissió de festes del Carrer Lluís Vives. Recuperem els carrers, recuperem la vida veïnal. Lo Petit Comitè teixint barri. Des de baix. Amb tothom. Diumenge 7 d’Abril, 12:30 hrs.
Preus populars i bona música, t’ho perdràs?

Llibres i Música

La llibreria Obaga ens proposa un vespre acústic entre lletres … ; un marc fantàstic on, Rosalia de Castro, Emma Goldman, Fermín Muguruza, David Fernández, Ovidi…..se sentirien a gust.

I què fas tu, per vèncer al piròman d’aquest iglú?

2903 Lo Petit Comite

Rock de Kasba

Kasba Music
 

– Lo Petit Comitè presenta “Piròmans a l’iglú”.
– El seu segon àlbum conté 10 noves cançons.

 

Lo Petit Comitè no és rock, ni és pop, ni és punk, ni és res de nou, però les seves cançons tenen influències de tots aquests estils i això es nota. “Piròmans a l’iglú” (Rock de Kasba, 2016) és una col·lecció de cançons melòdiques, a moments amb un xic de ràbia, amb tornades ben enganxoses però per sobre de tot, fetes des de l’estima a l’altre i el desig comú.

En aquesta nova etapa, el grup compta amb un nou bateria, Edu Rafel, que dóna aire fresc, ritme i energia a un disc que beu de fonts cada vegada més diverses. Juntament amb ell, David Vázquez (veu i guitarra), Roger Fe (baix i cors) i Núria Guasch (veu i violí) continuen al front pilotant la nau.

A la tradicional base rockera formada per guitarra, bateria i baix, segueix tenint protagonisme el violí de la Núria, qui continua donant personalitat al grup i vestint les seves cançons. Cal destacar la importància d’unes veus que s’esforcen per entendre’s i fer arribar el seu missatge. Tornem a trobar la veu de la Núria, conjugada amb la peculiar veu del David, lletrista i compositor de la banda.

“Piròmans a l’iglú” és la contradicció d’una societat malalta que no es troba a si mateixa. Els membres del grup formen part d’aquesta realitat i se la miren amb ulls de treballadors i educadors socials de base que intervenen en l’atenció directa a persones vulnerables i excloses del sistema.

Música per una bona causa!

Kasba Music
933482186
C/Cerdanyola 37, bis baixos
Barcelona