Rock de Kasba

Kasba Music
 

– Lo Petit Comitè presenta “Piròmans a l’iglú”.
– El seu segon àlbum conté 10 noves cançons.

 

Lo Petit Comitè no és rock, ni és pop, ni és punk, ni és res de nou, però les seves cançons tenen influències de tots aquests estils i això es nota. “Piròmans a l’iglú” (Rock de Kasba, 2016) és una col·lecció de cançons melòdiques, a moments amb un xic de ràbia, amb tornades ben enganxoses però per sobre de tot, fetes des de l’estima a l’altre i el desig comú.

En aquesta nova etapa, el grup compta amb un nou bateria, Edu Rafel, que dóna aire fresc, ritme i energia a un disc que beu de fonts cada vegada més diverses. Juntament amb ell, David Vázquez (veu i guitarra), Roger Fe (baix i cors) i Núria Guasch (veu i violí) continuen al front pilotant la nau.

A la tradicional base rockera formada per guitarra, bateria i baix, segueix tenint protagonisme el violí de la Núria, qui continua donant personalitat al grup i vestint les seves cançons. Cal destacar la importància d’unes veus que s’esforcen per entendre’s i fer arribar el seu missatge. Tornem a trobar la veu de la Núria, conjugada amb la peculiar veu del David, lletrista i compositor de la banda.

“Piròmans a l’iglú” és la contradicció d’una societat malalta que no es troba a si mateixa. Els membres del grup formen part d’aquesta realitat i se la miren amb ulls de treballadors i educadors socials de base que intervenen en l’atenció directa a persones vulnerables i excloses del sistema.

Música per una bona causa!

Kasba Music
933482186
C/Cerdanyola 37, bis baixos
Barcelona